NYTT PÅ SIDAN! 

DSC_2870.jpg

MOTOCROSS

KATTCUPEN, KUNGSÖR

ALBUM FYLLS PÅ LÖPANDE

Kort om mig

NAMN: : Jag som har Kattflickans foto heter Ida Johansson, är även 24 år gammal.

PLATS: i norra Västmanland håller jag hus när jag inte är ute på fotohändelser längre bort i landet. I år har jag t.ex. varit fotograf åt teamet ''Nisses V70'' som tävlat i SEMI PRO-klassen i svenska mästerskapet i drifting och följt med de på tävlingar i bla. Karlstad, Mantorp och Lidköping.

TRIVS BÄST: i händelsernas centrum (tänk mitt på en motorbana eller i folkhavet på en festival) eller långt ut i skogen bortom allt vardagssus, gemensamt är att jag alltid har en kamera i handen.

NÄMN EN GREJ DU GILLAR MED FOTO: när jag fotograferar behöver jag vara i nuet och släppa alla andra tankar. Nästan som terapi. Det ryms inte att tänka på annat för då kan ögonblicket hinna susa förbi eller ljuset ändras.

66701083_387747221860307_7958448363672698880_n_edited_edited_edited.jpg

Pssst... Gör dig redo för något riktigt gulligt nu!

DSC_2682.jpg

NYTT 2022

En glädjande nyhet är att du från och med i år kan boka fotografering av din hund! Samma bokning som vid vanliga porträtt!

Vill du gå direkt till motorsporten?

Om inte, stanna kvar här och klicka inte på knappen här nedan ;)

DSC_0241 red.jpg

Bröllop 2022/2023?

Tänk vilka minnen vi kan skapa både framför och bakom kameran med er två i fokus. Avskalat och finstämt... eller storslaget och högljutt... Jag hakar på!

Kika in i galleriet för att få en bättre bild av min bildstil och se om jag är den rätta fotografen för att föreviga er stora dag på just det sättet ni vill.

'' Toppenupplevelse, superproffsig och bilderna blev väldigt vackra! ''

Fotografering av 1-åring

'' Alltså bilderna är så fantastiskt bra. Tittat flera gånger och bara ler för mig själv. ''

Kusinfotografering

'' Otroligt fina och inspirerande bilder. Jag älskar att du tar i-stunden-tagna bilder. Det sticker ut! ''

Natur och porträtt

'' Duktig med våran pojke och väldigt fina bilder. ''

Bebisfotografering

DSC_0024 red.jpg

BARN

Med bus i blicken!

Du vet aldrig vad som händer härnäst med dessa små som sällskap och det är just därför jag tycker att det är en sån glädje att ta kort på barn. De tänker inte efter, de bara gör. 

I mina bilder strävar jag efter naturlighet. Något som ligger mig varmt om hjärtat är avslappnade i-stunden-tagna bilder som blir minnesbilder av både små och stora ögonblick från vår fotostund.